lokalen

vad finns på mikrofabriken?

VÄRLDENS BÄSTA MAKERSPACE

JUST NU HUSERAR MIKROFABRIKEN PÅ EXPORTGATAN 17B PRECIS I NÄRHETEN av BEJIER. DU HITTAR OSS LÄTT PÅ GOOGLE MAPS GENOM ATT SÖKA PÅ MIKROFABRIKEN. VI HYR EN LOKAL SOM VAR ETT TOMT SKAL NÄR VI FLYTTADE IN OCH NU ÄR FULL AV ROLIGHETER OCH SPRUDLAR utAV LIV. Utan alla medlemmar som hjälper till så hade vi inte haft någon lokal eller kunnat göra någonting i den.

metallverkstad

Vår maskinpool för metall består av bland annat en CNC-fräs, svarv, manuell fräs, pelarborr, MIG-, TIG- och MMA-svets, metallbandsåg, bandslip, press, blästerskåp, och en liten kantvik.

träverkstad

Vi har en välutrustad träverkstad som består av bland annat: Pelarborr, bandsåg, figursåg, radialarmsåg, svarv, bandslip, kombimaskin med cirkelsåg, Bredbandsputs, fräs, plan- och rikthyvel, samt långhålsborr.

elektroniklabb

Här finns bland annat lödpennor, hetluftstation, nätaggregat, oscilloskåp, mikroskop, lödugn, stora vridtrafos och annat smått och gott.

häng

För att också göra det trevligt och enkelt att umgås på Mikrofabriken har vi ett antal soffor, en professionell espressomaskin, kyl med läsk och godiskiosk, frysar och mikrovågsugnar.