om oss

Vad är Mikrofabriken?

På Mikrofabriken är alla välkomna!

Bland våra medlemmar finns bland annat ingenjörer, tryckare, baristor och egenföretagare. Det vi har gemensamt är att vi gillar att bygga saker, och gärna delar med oss av det vi kan. Alla är givetvis välkomna oavsett om det är första gången du sätter foten i en verkstad, eller om du är mer rutinerad än alla oss tillsammans!


De flesta av våra medlemmar håller på med projekt som är svåra att göra hemma. Antingen för att de är för stora, eller för att de kräver någon maskin som inte går att ha hemma. Det är allt från el-cyklar, till möbler, och egna verkstadsmaskiner.


En stor poäng med hela verksamheten är just att genomföra alla de projekten som våra medlemmar längtat efter att göra, men aldrig haft möjligheten till. På Mikrofabriken finns massor av saker som gör det lättare att genomföra alla våra medlemmars projekt. Bland annat; En gemenskap av personer som gärna hjälper till med de saker som du inte själv är expert på. Maskiner, verktyg och utrustning för att tillverka saker med alla möjliga metoder. Möjlighet till förvaring av stora saker, och pågående projekt.